“A járványügyi biztonsági szabályzatok szem előtt tartásával törekedtünk arra, hogy a gyerekeket minél többször „kimenekítsük’ az iskola falai közül.

A nagy sikerre való tekintettel megismételtük az iskola épülete előtt található járdaszigeten a floorball bajnokságot, természetesen kiscsapatok részvételével.

Az e heti kerékpártúráinkat 45 percesre terveztük, szerencsére városunk nagy részén kiépített kerékpárutak találhatók, igyekeztünk olyan városrészekre is eljutni, ahol a gyerekek nem, vagy nagyon ritkán jártak.

Egyik csapatunk/osztályunk az Éden-tó partján található, viszonylag új kondi parkot látogatta meg, ott próbáltak felkészülni a következő NINJA WARRIOR-ra, de az a döntés született, hogy erre készülni kell még pár évet.

Amikor az időjárás a négy fal közé szorított minket, házi fekvőtámasz versenyt rendeztünk, ide a jelentkezés önkéntes volt. Külön lány- ill. fiú kategóriában indulhattak a versenyzők, valamint korcsoport szerint is külön indultak, 5-6.,és 7-8,.évfolyamban. Itt meg kell jegyeznem, hogy a lányok kellemes meglepetéseket okoztak nekünk.

Esős napon rendeztük meg célba dobó versenyünket is, ahol azok a tanulók is jeleskedhettek, akik fizikális erőben alul maradtak társaikkal szemben. Egy teniszlabdát kellet egyensúlyban tartani egy tollas ütőn, ezzel végigmenni egy tornapadon, végül a teniszlabdát adott távolságra található felfordított zsámolyba beledobni. Adott idő alatt, a legtöbb labdát célba juttató csapat nyert.

Természetesen az 5-6. osztályosoknak a zsámolyt közelebb akartuk helyezni, ezen ők felháborodtak, és ugyanolyan ügyesen állták a sarat, mint a nagyok.

Nagyon élveztük, köszönjük a lehetőséget.

Jövőre folytatjuk!”