Az online oktatás hétköznapi nehézségei találtak nyitott fülekre, amikor megvalósult, hogy iskolánk gyermekei részére magánemberek által felajánlott laptopot, tabletet és okos telefonokat tudtunk biztosítani jó néhány tanulónknak Csizmadia Erika tanító néni közreműködésével. Sőt nemcsak tárgyi felajánlás érkezett, hanem a Benedek Melinda és a Rácz Botond jóvoltából az eszközök Budapestről eljutottak ide Sarkadra. Varga István Úr személyesen hozta felajánlását és adta át, a tárgyak felajánlói voltak még a Lőrincz család, Béres Borostyán, Oplasznik Péter és a szervezésben és lebonyolításban közreműködő Baktay házaspár illetve Polgár Tamás. Az eszközök kilenc Gyulai úti kisdiákot és családját segíti a mindennapos tanulásban.

Most kaptuk a tájékoztatást, hogy a KOLLABOR – Ember és Környezete Természettudományos Élményközpont munkatársai, valamint vezetője Koszecz Sándor úr jóvoltából újabb három asztali számítógép kerülhet diákjaink birtokába. Az adományt a holnapi nap folyamán veszi át intézményvezető asszony. Az adomány hamarosan megtalálja kis gazdáit.

Köszönet minden felajánlónak és közreműködőnek!

 

Tisztelt Szülők! Kedves Partnereink!

Továbbra is várjuk minden olyan eszköz jellegű felajánlásukat, mellyekkel segíthetjük azon tanulóink otthoni munkáját, akiknek lehetőségei nem engedi meg, hogy maradéktalanul eleget tegyenek a digitális oktatás feltételeinek. Aki teheti, és rendelkezik számára felesleges eszközzel, mely alkalmas az online oktatás megvalósítására, azt kérjük, jelezze iskolánk vezetése felé!

 

Köszönettel:

Pappné Szabó Erzsébet

intézményvezető