Kossuth utcai székhely


Vezetője: Tóth Zoltánné

A Kossuth utcai székhelyintézmény sok szeretettel és teljesen megújulva  várja leendő kisdiákjait a következő tanévben. Iskolánkban alsó tagozaton iskolaotthonos oktatás folyik, amely segíti az óvodából érkező gyerekek átállását a „komoly” iskolássá válás folyamatában.

Hagyományosan színes versenyek, témanapok és témahetek  segítik a gyerekeket az egész napos iskolai életben. A szabadidős programokba játékos informatika, művészeti, sportfoglalkozások, logikai játékok, életgyakorlat alapú foglalkozások, valamint a tanításra ráhangoló órák vannak beépítve. A Leg a Láb Alapfokú Művészeti Iskola rajzot és népi táncot is oktat.  Az Erkel  Ferenc Alapfokú Művészeti Iskola  zenei tanszakok indítását tervezi. Új sportcsarnokunkban számos sportággal megismerkedhetnek a gyerekek!

Nevelőink gyakorlott, évek óta tanító pedagógusok. Munkájukat segíti a 2021-ben birtokba vett, teljesen felújított iskolaépület, a legkorszerűbb eszközökkel felszerelt informatika terem, színházterem, természettudományos szaktanterem, új sportcsarnok. A Komplex Alapprogram bevezetésével olyan iskolai környezetet igyekszünk kialakítani, ahol minden gyermek a legtöbbet tudja kihozni magából.

A differenciáló és kooperáló tanulásszervezés elősegíti a hatékonyságot, eredményességet, méltányosságot, és a konfliktusmentes, demokratikus együttműködést.

Várunk mindenkit szeretettel!

Tóth Zoltánné (Julika néni)