Tisztelt Szülők!

Az iskolaválasztás nehéz döntésében szeretnék segítséget nyújtani Önöknek azzal, hogy szíves figyelmükbe ajánlom a Sarkadi Általános Iskola Kötegyáni Tagintézményét.

Modern technikai, fejlesztő- és sporteszközökkel felszerelt iskolánkban, alacsony létszámú osztályainkba várjuk a tanulókat, különösen a leendő első osztályosokat.

A kötegyáni iskola adottságai a személyre szabott neveléshez, oktatáshoz kiválóan alkalmasak. Barátságos környezetben, stresszmentes légkörben, az egyéni adottságokat figyelembe véve, szeretettel foglalkozunk gyermekeinkkel.

Az oktatás mellett kiemelt figyelmet fordítunk tanulóink művészeti nevelésére, elsősorban a vizuális kultúra és a drámapedagógia területén, valamint a tanulók közötti társas kapcsolatok erősítésére.

Gyermekszerető, jól képzett pedagógustársaimmal együtt arra törekszünk, hogy diákjaink képességeit a lehető legteljesebb mértékben kibontakoztassuk, ezért tanulóink szüleivel szorosan együttműködő, jó kapcsolatot tartunk.

 


 

Kedves Anyukák, Apukák!

 Szeretettel hívjuk, várjuk Önöket és gyermeküket, látogassanak el hozzánk!

Ismerkedjenek meg családias hangulatú iskolánkkal!  

Amennyiben a veszélyhelyzettel kapcsolatos újabb intézkedések lehetővé teszik,  március vagy április hónap bármelyik tanítási napján betekintést nyerhetnek a kötegyáni iskola életébe, egy olyan időpontban, amely leginkább megfelelő Önöknek.

Bepillanthatnak iskolai életünkbe, meglátogathatják a tanítási óráinkat, bejárhatják iskolánk tantermeit, megnézhetik, hogy hogyan telnek nálunk a tanítási napok.

Kérem, hogy egyeztessünk időpontot!

Várom hívásukat a 30/30 90 346 –os telefonszámon!

Tisztelettel:

Szokai Dánielné

tagintézmény-vezető